EN BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT


TÄNK ATT FÅ MÖJLIGHETEN ATT BÄRA PÅ ETT LITET BARN I 9 MÅNADER, ATT EN LITEN LITEN MINIMÄNNISKA VÄXER INNE I MAGEN OCH SEN SKA KOMMA UT OCH FÖRÄNDRA LIVET, FÖR ALLTID. TIDEN GÅR SNABBT, MEN OCKSÅ LÅNGSAMT PÅ SAMMA GÅNG NÄR MAN ÄR GRAVID. LÄNGTAN ÄR ENORM EFTER DEN LILLA MEN DET KAN IBLAND OCKSÅ FINNAS EN STRESS ÖVER ALLT SOM SKA HINNAS MED INNAN. NAPPAR SKA KOKAS, KLÄDER SKA TVÄTTAS OCH INKÖPSLISTAN KAN VARA FULLPROPPAD. SÅKLART SER DET INTE UT PÅ SAMMA SÄTT FÖR ALLA, PRECIS SOM EN GRAVIDITET ÄR OLIKA FÖR ALLA KVINNOR, MEN EN SAK ÄR DENSAMMA OCH DET ÄR ATT MAGEN VÄXER OCH ATT ETT NYTT LIV SKAPAS DÄR INNE.

HUR GÅR DET TILL?

"VI ÄR INTE VANA ATT VARA MED PÅ BILD"

JAG FÅR HÖRA DET OFTA OCH MÅNGA KÄNNER SAMMA SAK, ATT VARA MED PÅ BILD ÄR OBEKVÄMT OCH KANSKE LITE OVANT. MYCKET HANDLAR OM KEMIN MELLAN ER OCH MIG. DET ÄR VIKTIGT FÖR MIG ATT NI SKA KÄNNA ER TRYGGA OCH AVSLAPPNADE. NI FÅR PUSSAS, KRAMAS OCH SKRATTA HUR MYCKET NI VILL. JAG ÄR INGEN STEL PERSON OCH JAG LOVAR ATT VI KOMMER ATT HA KUL TILLSAMMANS.

NÄR I TIDEN SKA MAN FOTA?

ALLA KVINNOKROPPAR ÄR UNIKA, MAGEN VÄXER OLIKA SNABBT PÅ ALLA OCH VI KÄNNER OSS KANSKE INTE HELA TIDEN BEKVÄMA MED OSS SJÄLVA NÄR VI ÄR GRAVIDA. DET FINNS INGA RÄTT ELLER FEL GÄLLANDE NÄR I GRAVIDITETEN MAN VILL FÖREVIGA MAGEN. DET VIKTIGASTE ÄR ATT DU KÄNNER DIG BEKVÄM MED DIG SJÄLV.

VART SKA VI VARA OCH VAD INGÅR?

VILL NI VARA UTE I KVÄLLSLJUSET EN SOMMARKVÄLL ÄR VI DET, VILL NI VARA I HEMMAMILJÖ FÖR EN MER INTIM FOTOGRAFERING SÅ ÄR VI DET. NI VÄLJER HUR NI VILL FÖREVIGA ER GRAVIDITET. EN TIMMES FOTOGRAFERING INGÅR OCH 5 ST HÖGUPPLÖSTA BILDER DIGITALT. SOM VID ALLA MINA FOTOGRAFERINGAR SKRIVER VI ETT AVTAL, FÖR BÅDA PARTERS SÄKERHET.

VAD HAR MAN PÅ SIG?

NÄR MAGEN VÄXER KAN DET VARA SVÅRT ATT HITTA KLÄDER SOM MAN TRIVS I OCH SAMTIDIGT KÄNNA SIG LITE EXTRA FIN. DET VIKTIGA ÄR INTE VAD DU HAR PÅ DIG, DET ÄR ATT DU SKA KÄNNA DIG BEKVÄM OCH VARA DIG SJÄLV.