ÄR DET DAGS ATT GÅ IFRÅN TRÅKIGA MOBILBILDER?


jag förevigar inte bara bröllop, jag träffar även härliga familjer som har mycket spring i benen och ett härligt leende på läpparna. 


lilla familjen eller stora tjocka släkten, med eller utan barn spelar ingen roll, ni väljer själva vilka som ska vara med. husdjur är mer än välkomna, så länge det inte är ormar för jag har en otrolig ormfobi..HUR FUNKAR DET?


VI SES en TIMME PÅ EN PLATS SOM VI TILLSAMMANS väljer. NI tar KLÄDER EFTER VÄDER OCH FÅR MER ÄN GÄRNA MATCHA MED VARANDRA.

en fotografering kostar 4000:-, då ingår 5 st bilder som är HÖGUPPLÖSTA OCH BEARBETADE. ni får dem digitalt i ett webbgalleri och kan smidigt ladda ner direkt till mobilen, eller datorn om ni vill det. Vill ni köpa till flera bilder kan ni såklart göra det.
 
Självklart skriver vi ett avtal, för båda parters säkerhet, OCH OM VÄDERGUDARNA INTE ALLS ÄR MED OSS PÅ BOKAT DATUM SÅ HITTAR VI EN NY DAG I KALENDERN OCH LÅTER GUMMISTÖVLARNA OCH REGNJACKAN STANNA HEMMA.


Utanför Västerås tillkommer milersättning på 50 kr/mil.01 / 03

" VI HAR FOTOGRAFERATS AV MATHILDA HELA SJU GÅNGER! DET SÄGER NOG SIG SJÄLVT ATT VI ÄR NÖJDA SOM KOMMER TILLBAKA SÅ MÅNGA GÅNGER. DET KÄNNS SOM VI KÄNDE VARANDRA FRÅN FÖRSTA GÅNGEN OCH MATHILDA ÄR MYCKET LYHÖRD FÖR VAD VI VILL HA UT AV BILDERNA. HON ÄR FLEXIBEL OCH HITTAR BÅDE NATURLIGA VINKLAR OCH DE MER UPPSTYRDA "


- FAMILJEN SANDELL

REDO ATT SKAPA MINNEN TILLSAMMANS?

SKICKA EN FÖRFRÅGAN SÅ BOKAR VI!

Berätta lite om er själva, vad ni gör när solen skiner och hur er familj ser ut