Vad roligt att ni hittat hit.

Jag hoppas ni får svar på era frågor och inspireras till er stora dag. Tveka inte att höra av er. kärlek!


Välkomna till bröllopsfotograf-djungeln. För visst känns det lite så? Det finns ju så många fotografer, så många olika prislistor och massa olika bildstilar.

Mitt första tips till er, gå på magkänsla. Det ska kännas bra i magen när ni väljer fotograf. Man ska känna en trygghet med den man än väljer. För mig är kemin mellan mig och mina brudpar A och O, det är viktigt att man klickar och har en bra känsla. Jag kommer förhoppningsvis att hänga med er en hel dag, Väldigt nära ibland, men ofta lite på håll så ni får njuta med nära och kära. då behöver man någon som man litar på. Någon man kan vara sig själv med och en fotograf som smälter in och anpassar sig men samtidigt sticker ut med sina bilder. Att gifta sig är stort, typ en av de största dagarna i livet, och det glädjer mig att ni tagit er hit och förhoppningsvis gillar det jag gör. 

Jag älskar bröllop och har fått äran att föreviga många brudpar under mina år som bröllopsfotograf. För mig är det verkligen en ära att få vara med när ni två blir ett.
Ni kommer garanterat att se mig gråta flera gånger under dagen, jag är svag för kärlek. Ni kommer att få kramar både före, under och efter bröllopet, jag är en person som tycker om att kramas.

Jag får ofta höra att jag sprider glädje runt mig och att jag är en varm person. Det speglar sig även i mina bilder där känslorna ofta blommar och magskratten lyser igenom.


hur funkar det, vad ingår och vad kostar det? Många frågor som jag hoppas ni hittar svaren på här


Jag förstår att det är många frågor som kommer upp och det är mycket att planera.
Därför hjälper jag er lite på vägen med info om hur det funkar när man vill boka just mig.
 
Mina bröllopsbilder är skapade med asgarv, med glädjetårar, fantastiska brudpar och självklart med massor av kärlek. Om vigseln sker i kyrkan med över hundra gäster, hemma i trädgården med bara de närmsta eller utanför Sveriges gränser spelar ingen roll för mig. Var ni än vill föreviga er kärlek, så kommer jag dit.
 
Min prislista börjar på 17.000:-. Det ingår alltid en kostnadsfri konsultation där vi ses, dricker kaffe, pratar om livet och självklart även massa bröllop. Jag vill veta allt om er och era planer inför den stora dagen. Det är viktigt för mig att lära känna mina brudpar då jag lägger mycket vikt i att vi klickar och har en bra kemi. Det är en stor dag som ska förevigas och det ska kännas naturligt att vara i varandras sällskap. Är det många mil mellan oss så ses vi första gången digitalt.

En testfotografering ingår alltid, bra för er att känna på hur det känns att stå framför kameran och samtidigt se lite hur jag jobbar. Vi bokar in den i god tid innan bröllopet men senast en månad innan bröllopet. Ni får bilderna från fotograferingen högupplösta för fri användning. Ett tips är att använda bilderna till bröllopet eller varför inte Save the date eller inbjudan?
 
Jag är inte snål, jag överlevererar nästan alltid bilder från bröllop. Bilderna levereras högupplösta och bearbetade, ni kan räkna med att jag i slutändan levererar ca 50 st bilder/timme, men oftast mer. Bilderna levereras sedan till er på ett USB i en fin liten box så ni kan kolla på dem om och om igen. Ni får dem även digitalt i ett webbgalleri där ni kan dela med er till gäster och samtidigt ladda ner dem till telefonen eller datorn om ni vill det.
 
Självklart skriver vi ett avtal, för båda parters säkerhet, och ni betalar en handpenning på 50 % av beloppet vid bokningen. Resterande belopp betalas en vecka innan bröllopet. Utanför Västerås tillkommer milersättning på 50 kr/mil, vilket gäller för alla mina paket.Känns det bra i magen? Skicka gärna en förfrågan här nedan

Berätta lite om er själva, era drömmar för den stora dagen och gärna vad som fick er att vilja höra av er till mig