Välkomna till bröllopsfotograf-djungeln. För visst känns det lite så? Det finns ju så många fotografer, så många olika prislistor och massa olika bildstilar.


Mitt första tips till er, gå på magkänsla. Det ska kännas bra i magen när ni väljer fotograf. Man ska känna en trygghet med den man än väljer. För mig är kemin mellan mig och mina brudpar A och O, det är viktigt att man klickar och har en bra känsla. Jag kommer förhoppningsvis att hänga med er en hel dag, Väldigt nära ibland, men ofta lite på håll så ni får njuta med nära och kära. då behöver man någon som man litar på. Någon man kan vara sig själv med och någon som smälter in och anpassar sig, men samtidigt sticker ut med sina bilder. Att gifta sig är stort, typ en av de största dagarna i livet, och det glädjer mig att ni tagit er hit och förhoppningsvis gillar det jag gör. 

Jag älskar bröllop och har fått äran att föreviga många brudpar under mina år som bröllopsfotograf. För mig är det verkligen en ära att få vara med när ni två blir ett.
Ni kommer garanterat att se mig gråta flera gånger under dagen, jag är svag för kärlek. Ni kommer att få kramar både före, under och efter bröllopet, jag är nämligen en person som tycker om att kramas.

Jag får ofta höra att jag sprider glädje runt mig och att jag är en varm person. Det speglar sig även i mina bilder där känslorna ofta blommar och magskratten lyser igenom.


hur funkar det? vad ingår? vad kostar det? ganska mycket frågetecken men jag hoppas att ni hittar lite av svaren här


Jag förstår att det är många frågor som kommer upp och det är mycket att planera. Därför hjälper jag er lite på vägen med info om hur det funkar när man vill boka just mig.
 
Mina bröllopsbilder är skapade med asgarv, med glädjetårar, fantastiska brudpar och självklart med massor av kärlek. Om vigseln sker i kyrkan med över hundra gäster, hemma i trädgården med bara de närmsta eller utanför Sveriges gränser spelar ingen roll för mig. Var ni än vill föreviga er kärlek, så kommer jag dit.
 
Min prislista börjar på 19.000:- för tre timmar. Det ingår alltid en kostnadsfri konsultation där vi ses, dricker kaffe, pratar om livet och självklart pratar massa bröllop. Jag vill veta allt om er och era planer inför den stora dagen. Det är viktigt för mig att lära känna mina brudpar då jag lägger mycket vikt i att vi klickar och har en bra kemi. Det är en stor dag som ska förevigas och det ska kännas naturligt att vara i varandras sällskap.

En testfotografering ingår alltid, bra för er att känna på hur det känns att stå framför kameran och samtidigt se lite hur jag jobbar. Vi bokar in den i god tid innan bröllopet men senast en månad innan bröllopet. Ni får bilderna från fotograferingen högupplösta för fri användning. Ett tips är att använda bilderna till bröllopet eller varför inte Save the date eller inbjudan?
 
Jag är inte snål, jag överlevererar nästan alltid. bilderna levereras högupplösta och bearbetade, ni kan räkna med att jag i slutändan levererar ca 50 st bilder/timme, men oftast mer. Bilderna levereras sedan till er på ett USB i en fin liten box så ni kan kolla på dem om och om igen. Ni får dem även digitalt i ett webbgalleri där ni kan dela med er till gäster och samtidigt ladda ner dem till telefonen eller datorn om ni vill det.
 
Självklart skriver vi ett avtal, för båda parters säkerhet, och ni betalar in en handpenning på 50 % av beloppet vid bokning. Resterande belopp betalas i samband med bröllopet. Utanför Västerås tillkommer milersättning på 50 kr/mil, vilket gäller för alla mina paket.01 / 03

EVA OCH STEFAN

HAVERDAL, JUNI 2020

Vi hade Mathilda med oss hela dagen vilket kändes som en riktig lyx. Hon fångade alla små moment från morgon till kväll och var en otrolig stöttepelare som roddade i dagens fullspäckade schema. Hon är en härlig glädjespridare som man vill ha runt sig en stor dag som denna. Tack för allt du gjorde för oss!

KLICKA HÄR FÖR MER KÄRLEK

SUGEN PÅ FILM OCKSÅ?

KÄNNS DET BRA I MAGEN?

Skicka gärna en förfrågan här nedan

Berätta lite om er själva, era drömmar för den stora dagen och gärna vad som fick er att vilja höra av er till just mig